Safir - Zeniq ököszisztéma

Üdvözöllek a SAFIR – ZENIQ ÖKOSZISZTÉMA világában!

Egy olyan projektet mutatok be Nektek amely a jelenlegi információk alapján hosszútávon az egyik legerősebb passzív bevételi forrása lehet.
A Safir – Zeniq jövőképe, hogy létrehozzanak egy olyan blokkláncot és köré épülő ökoszisztémát amely világszinten top kategóriás centralizált és decentralizált váltót is magában foglal majd.
Gyors számítási kapacitással – alacsony tranzakciós költséggel és egyszerű felhasználóbarát felülettel.
Dubai szeretne minél több dolgot a blokkláncon keresztül használni. Tokenizálni szeretnének számos területet – mint például az ingatlanpiacot és induló projektek inkubátoraként is szolgál majd a rendszer.
Röviden végig megyünk a cég magyar nyelvű prezentációján és megnézzük hogy milyen lehetőségek vannak a csatlakozáshoz.

A Safir – Zeniq felületén 20 éves időtartamra vásárolhatunk Master nodokat amelyek folyamatosan termelik nekünk a Zeniq koinokat így biztosítva a folyamatos chas-flow számunkra.

Prezentáció elejének tájékoztatót találunk felelősség korlátozásról. Ez nyilatkozat minden egyes passzív projektnél megállja a helyét. Lényegében azt írják le, hogy senki ne fektessen be olyan összeget melyet hosszabb távon nem tud nélkülözni illetve akár a megélhetése is függhet tőle.
Jómagam is csak akkora összeggel szállok be aminek az esetleges elvesztése nem változtatna életvitelemen. Két dolgot vetek össze minden alkalommal – mekkora az az összeg amit elveszíthetek azzal szemben amit nyerhetek a megvalósulással

A bevezetőben még egy nagyon fontos információ – hiszen a múlbéli eredmények valóban nem garantálják a jövőbeni eredményeket. Ezzel is próbálják a minél jobb tájékoztatást átadni a korrekt döntésünkhöz.

 

Prezi elérhetősége: >>>>>töltsd le<<<<<

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Nagy nagy szeretettel üdvözöllek!

Kovács Tibor vagyok!

Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy megosszam eddigi tapasztalataimat a network és a digitális innovációk világában.

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek