Hyper Fund Ökörendszer

 

Már egy jó ideje foglalkozom online üzletekkel – sőt talán azt is mondhatom, mindig ez a világ vonzott amióta networkben dolgozom.

A fókuszom az elmúlt több mint egy évben viszont ezen belül is a cryptók és a passzív megtakarítási programok irányába terelődött.
Mivel a fókuszom is erre irányult így természetes, hogy egyre jobb üzleti megoldások találtak rám is.

Ebből a kategóriából szeretném bemutatni a Hyper Fund Ökoszisztémát.

Ha egy rövid mondattal szeretném bemutatni akkor annyit mondanék róla, hogy

olyan befektetési forma amiben a “nagyok bevételeire” tehetsz szert

… de kik is azok a “nagyok” – akik mindig nyernek és akik valóban ezt a crypto világot irányítják.

Közülük való RYAN XU Kína top 4 crypto szakértője és befektetője – a Hyper Fund alapítója.

Ő volt az egyik az elsők között akik bitcoinba fektetett, CollinStar Capital igazgatója, BGL társalapítója, tiszteletbeli igazgatója a HCash alapítványnak. Ő hozta össze az 5 céges ökorendszert további 300 befektető céggel és ezzel létrehozta a HyperTech Group-ot amely 2022-ben fog hivatalosan megjelenni a Hong Kongi tőzsdén.

Rövid csokorban a legfontosabb infók a Hyper Fund Ökoszisztémáról:

  • Nincs regisztrációs és havidíj
  • Minimum befektetés 300$
  • Befektetési Csomagok: 300$, 500$, 1000$
  • 50$-onként lehet visszaforgatni!
  • Napi 0.5% Profit
  • Az első jóváírás a csomag vásárlásától számítva 48 órán belül történik
  • A cég hivatalosan HyperUSDT-ben kezeli az összegeket, 1HU=1USDT

További részletekről beszéljünk személyesen!

 

Néhány gondolat a mögötte álló cégcsoportról!

1. Blockchain Global csapat kapcsolatot teremt világszerte kormányokkal és már több mint 80 startup blockchain programba fektetett több mint 300 millió dollárt.

2. Hcash alapítvány világszerte technikai segítséget nyújt és létrehozta a dual-chain technológiát amely kompatibilis a ECDSA rendszerrel. Ez annyit jelent, hogy kvantum biztos.

3. Digital X olyan marketing eszközöket és szolgáltatásokat nyújt amelyek piacvezetők és három termékük van. ICITY URBAN internet hirdető hálózat, DIGITALKS grafikus média és BUTTERFLY mobil marketing platform.

4. Collinstar Capital egy jól ismert Ausztrál befektető bank amelynek híres a rizikókezelési menedzsmentje és jártasak a digitális szolgáltatás terén.

5. Hyper Tech Group összesíti a forrásait és minden téren implementálja az applikációkat, legyen ez játék, bányászat, e-commerce, oktatás, média, cointárcák, olyanok mint HyperLand és többi applikáció.

Ennek a csoportnak az a víziója, hogy technológiai innováció téren, blockchain alkalmazásával elősegítse a gazdaságot és a kis cégeknek olyan lehetőséget előteremtsen, hogy azok is nagy bevételekre tudjanak szert tenni. Ez a csoport 5 fő részlegből áll. HyperTech Group, Blockchain Global, HCash alapítvány, Collinstar Capital és a Digital X.

A következő 3 évben a csoport be fog fektetni 3 millió HC coint minden évben hogy támogassa a több mint 300 projectet a platformjukon, 2022 év végére a cél hogy legyen 30 millió HC coin tulajdonos. Ezt úgy akarják elérni, hogy bemutatták a GDP tokent amely az ökorendszeren belül elérhető és a másik az MOF token amely egy digitális eszközérték saját befektetési platformon. Ezeket követni fogják a többi startup project tokenjei. A Hyper Fund applikáción belül létrehoztak egy oktatási platformot ahol blockchain megértése és a crypto világ elterjedése a cél.

 

Aki foglalkozik ilyen fajta üzletekkel az tudja, hogy egyre több online üzlet mobiltelefon applikáció formájában kerül a felhasználókhoz. Ez is egy ilyen lehetőség, az applikációt kell letölteni az okostelefonra és azon kell mindent kezelni.

 

Regisztrálj az irodába és nézz körül, informálódj: >>>> https://download.thehyperfund.com/#/?code=vandor <<<<

A további részletekért keress elérhetőségeimen:

TELEFON: + 36 70 39 42 933

Email: info@kovacstibor.hu

Facebook:kovacstiborofficial

Telegram: https://t.me/Onlinesikerclub

Vagy kövess:

Oldalak:

Csoportok:

 

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Nagy nagy szeretettel üdvözöllek!

Kovács Tibor vagyok!

Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy megosszam eddigi tapasztalataimat a network és a digitális innovációk világában.

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek