Fanatikus szolgálat vagy elszánt odaadás!

Szebb jövőt … mondhatnánk így is, de egyszerűen csak Szia barátom!

Mai témámat egy kedves barátom, csapat társam és sors társam indította el és úgy döntöttem én is csatlakozom Hozzá!

Kissé személyes, kissé szokatlan, kissé hihetetlen, de bizton állíthatom minden szó igaz és valóság!

Valójában semmi másról nem szeretnék most beszélni mint arról csapatról és tevékenységről ami minden napjaink jelentős részét kitölti. Kinek szinte az egész napját, kinek a fő állás melletti “szabad idejét”.
… mert, hogy igen színes a paletta ahonnan érkeztünk. A tűzoltótól a tanár úr-ig, a kétkezi munkástól a mérnökig de a vállalkozótól az üzletépítőig is megtalálható közöttünk. Egyet viszont bizton állíthatok – mindenkinek a fő célja ma már, hogy ez legyen a fő fő tevékenysége. Nem véletlen írtam kétszer, mert igen már van aki csak ezzel foglalkozik és egyre többen leszünk.

Talán már a cím is megütötte a szemed, hogy miről szólhat ez a rövid bejegyzés! … de ha nem akkor elárulom a “munkánkról” ami valójában egyáltalán nem munka.

Fanatikus szolgálat és elszánt odaadás! 

Nem tudom melyek azok a munkahelyek és foglalkozások ami ezt a megoldást tudja nyújtani Számodra, de ebben a felgyorsul és rohanó – mindenben változó világban mindenki számára fontos lehet.

Gondolom Te aki ezeket a sorokat olvasod – magad is érzékeled vagy ugyan úgy részese vagy mint sok más ember aki ebben a krízis helyzetben munkahelyet, egzisztenciát ne tán bevételi forrást veszítettél el, hogy változtatni kell eddigi életünkön. Halistennek sokan vannak akik már megtalálták a kiutat de legalább is készek tenni azért, hogy ne kelljen még mélyebre süllyedni. Sokan vannak akik keresik a lehetőséget és meg is találják a megoldást.

De mi is az a “munka” ami megoldást nyújt saját magad és környezeted számára – sőt bárki számára. Nos a válasz igen egyszerű, megmutatsz és megtanítasz egy új pénzügyi megoldást. Könnyen tanulható és másolható, ez azért fontos, mert át tudod érezni, át tudod venni azt az érzést, amit mi képviselünk, hogy tiszta szívedből tudj segíteni másoknak. Így már érted, miért írtam a szolgálatot és az odaadást️.❤️ Csapatként gondolkodunk és haladunk előre a céljaink felé!

Nos ha kész vagy a változásra és szeretnél segíteni barátaidnak, ismerőseidnek akkor ne késlekedj.
Keress meg egy információ átadásra és kezd el a céljaid megvalósítását.

 

Nézd meg ezt a fanatikus és elszánt csapatot. Szerinted őszinték a mosolyok az arcokon???

 

 

 

 

 

0 hozzászólás
1 like
Előző cikk: Boldogság mint versenyelőnyKövetkező cikk: A „BLOCKCHAIN CAPITAL JELENSÉG”

Hasonló cikkek

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Az élet eddig ismeretlen új csodálatos dimenzióját fedeztem fel...
hálásan köszönöm :)

Üdvözöllek Barátom!
Kovács Tibor vagyok.
Gyere velem egy időutazásra, de ne a múltba - váltsunk inkább a jövőbe!

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek