Wealth Builder Token

 

WBT 

Wealth Builder Token (TOP 20 kriptovaluta index) 

Tárolás: Saját számla, amihez csak te férsz hozzá. 

A Blockchain Capital nem egy úgynevezett kriptos cég. Nem hozott létre egy újabb  kriptovalutát. Sok ezer kriptovaluta van már így is a piacon. Nincs szükség egy  újabbra.  

A WBT az első Index Token a kriptovaluta piacon amely okosszerződések elvén  működik. A kripto-piac Top 20 valutájának az átlag értékét tükrözi. WBT  megtakarításunk a nap 24 órájában likvid és bármikor egy  gombnyomással eladható, és minden esetben saját pénztárcánkban  tartjuk. A szerződés éjjel nappal figyeli a piacot, és ha kell, 30 percenként változtat 

a kriptovalutáink összetételén. Rajtunk kívül senki nem fér hozzá. Maximum az,  akinek mi magunk hozzáférést biztosítunk.

A vállalat fő terméke a Wealth Builder Token (WBT), amely egy index token, a kripto-piac TOP 20 coinjának mozgását (volatilitását) követi. A WBT token tükrözi a hozzá tartozó összes kriptovaluta árát és átlagolja a teljes értéket. Mivel a kripto-piac ma nagyon volatilis, szinte lehetetlen előre megmondani, hogy merre fog elmozdulni az egyik vagy a másik valuta árfolyama, a technikai és a fundamentális elemzések szinte használhatatlanok. Ezért a kriptovalutába történő befektetés folyamata kockázatos dolog, és a világ minden országának szabályzó szervei folyamatosan figyelmeztetnek erre.
Azonban a jól megválasztott stratégia, a hosszú távú működés perspektívája, valamint a befektetések diverzifikációja képes a kockázatok semlegesítésére és a befektetők számára még nagyobb hozam elérésére.
A Blockchain Capital LTD fő stratégiája a “Buy and Hold”, ami angolról lefordítva a következőt jelenti “vedd meg és tartsd meg”. A kripto-piac evangelistái úgy hiszik, hogy a kriptovaluták rövid távú eséseire és a spekulációkra nem kell különösebb figyelmet fordítani, a jövő a digitális pénzeszközök hosszú távú perspektívájában van, valamint a közös használatban és abban, hogy felhasználásukat tekintve egyenértékűvé válnak majd a hagyományos pénzekkel. Ez a kripto-piac kapitalizációjának növekedését jelenti és ennek megfelelően az egyes valuták értékének emelkedését is.

A képen a WBT utolsó 3 havi eredménye látható. 

Ez 322 %-os növekedés. Ennek nincs is jelentősége, mert bár lehet rövidtávon is spekulálni az árfolyammal, a  cég a hosszútávú az un. „vedd meg és tartsd” elv követését javasolja. A piac a  következő néhány évben több ezer %-ot nőhet az előrejelzések szerint. Ezzel  szemben a hagyományos pénz értéke rohamosan romlik. 1913-ban 100 USD értéke  mára lecsökkent 1-2$-ra. A Fed amerikai jegybank az elmúlt 3 hónap alatt különféle  serkentőcsomagok révén több mint 7000 milliárd dollárt fecskendezett a  gazdaságba. Ezeket a pénzeket csak nyomtatják, de nincs mögötte valós érték. Ezek  a pénzek a következő években hatalmas infláció árán fognak fokozatosan  szétterjedni a világgazdaságban. 

Hasonló pénzügyi sémákkal próbálkozott egyébként az Európai Központi Bank is az  Euróval. Ráadásul egy újabb összeesküvést szövögetnek a nyugati nagyhatalmak  Kínával szemben. Ezáltal pedig a történelem egyik legnagyobb kereskedelmi  háborúja van kilátóban. Mindenki döntse el maga, hogy mennyire biztonságos a  megtakarításait USD-ban vagy Euro-ban tartani? 

A Deutsche Bank szerint 2030-ra teljesen megszűnik a hagyományos pénz, és a  kriptopénzek veszik át a szerepet. 

Miközben a TOP 20 kriptovaluta értéke az egekbe emelkedik. 

Az USA ban már készülnek a bankok az 1 millio dolláros Bitcoin árfolyamra. Az a  jelenlegi árfolyamhoz viszonyítva kb. 100 szoros növekedés. Tehát mondjuk 10  milliós befektetésből lesz 1 milliárd. 

A WBT TOP 20 pedig még annál is sokkal jobban növekedhet. Az eddigi  tapasztalatok szerint 5-ször jobban:) Az a kérdés, hogy csak nézzük ezt a  folyamatot, vagy részt is veszünk benne, és profitálunk belőle. 

 

 

Gyere velünk tovább a termékekre >>>>>

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Az élet eddig ismeretlen új csodálatos dimenzióját fedeztem fel...
hálásan köszönöm :)

Üdvözöllek Barátom!
Kovács Tibor vagyok.
Gyere velem egy időutazásra, de ne a múltba - váltsunk inkább a jövőbe!

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek