Blockcain Capital Ltd.

 

Blockchain Capital Ltd. 

Információk  

Napjainkban az emberiség történelmének legnagyobb forradalma zajlik, egy digitális  forradalom, amit úgy neveznek, hogy a BLOKKLÁNC forradalom.  

A BLOKKLÁNC technológia meg fogja változtatni az egész világot, és szinte mindent  érinteni fog. Fontos megérteni, hogy a BLOKKLÁNC piac nem egyenlő a kriptovaluta  piaccal, hanem sokkal, de sokkal hatalmasabb. 

Az Blokklánc egy olyan rendszer, ahol nincs szükség bizalomra. Ugyanis az adatok nem egy központi szerveren vannak, ahol bármikor lehet rajta módosítani, hanem több millió egymástól teljesen független számítógépen fut egyszerre. Ha egy szerződés vagy megállapodás felkerül a blokkláncra, azon utólag senki nem tud módosítani. Nem lehet hozzá tenni, vagy elvenni belőle. Nem kell értened a Blokklánchoz. Elég ha tudod, hogy az egész világot át fogja szőni. A képen látható a Deutsche Bank kimutatása amelyben összhasonlítják az internet terjedését a blokklánc terjedésével. Szinte ugyanaz a növekedés figyelhető meg a Blokklánc iparágban mint annak idején az internet berobbanásakor. A Blokklánc iparág néhány éven belül el fogja érni a 8000 milliárd dolláros forgalmat. Minden ágazatban általános lesz, és a tradicionális játékosok helyére jönnek az új, blokklánc alapú projektek és cégek, akik időben lépnek a játékba. Az egyik legsikeresebb példaja ennek egy fin-tech cég, a Blockchain Capital. 

A Blockchain Capital Ltd. elsősorban egy Blokklánc fejlesztő cég, ahol új generációs termékek és megoldások születnek a legfejlettebb Blokkláncon, az úgynevezett  Ethereum Blokkláncon, ahol okosszerződéseket lehet létrehozni. Az 

okosszerződés az a legfontosabb pontja a rendszernek, hiszen a blokkláncon van, és  utólag senki, semmilyen körülmények között sem tud rajta változtatni.  

2018-ban a Blockchain Capital tagságot kapott az Enterprise Ethereum Szövetségben (Enterprise Ethereum Alliance), a világ legnagyobb pénzügyi és technológiai vállalatai között. Olyan cégekkel együtt, mint a Microsoft, a JP Morgan, vagy az Intel. 

A Blockchain Capital nem kezel pénzt! 

Ráadásul, egy komoly és működő stratégiát kínálunk a felhasználóknak, ami nem  egy rövid távú spekuláción alapszik, hanem hosszútávú vagyon építését szolgálja. 

Napjainkban rengeteg ajánlatot kapunk. Sok cég igyekszik megszerezni a pénzünket  jól hangzó ajánlatokkal. Odaadod nekik a pénzedet, és innentől kezdve meg kell  bíznod a cégben, hogy nem nyúlja le a pénzedet. És meg kell bíznod abban, hogy  valóban jó projectbe fektettél. ez kb. 1000-ből 1-szer össze is jön☺ 

A Blockchain Capital esetében nem kell megbíznod a cégben. A cég soha nem fért  hozzá a pénzedhez, és nem is fog. Nem kezeli a pénzedet. A befektetésed teljes  egészben a saját számládon van. Csak Te férsz hozzá!!!! A WBT egy napig sincs  lekötve. A nap 24 órájában egy gombnyomással bármikor eladhatod. Mivel mindent  okosszerződés szabályoz, nincs emberi tényező, ezért nincs kockázat. És nem kell  elhinned semmit. Bármikor kipróbálhatod, és meggyőződhetsz róla a saját  szemeddel. Senki nem tudja lenyúlni a megtakarításodat, mert senki nem fér hozzá  csak te. 

 

Ismerkedj meg termékeinkkel >>>>>

 

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Az élet eddig ismeretlen új csodálatos dimenzióját fedeztem fel...
hálásan köszönöm :)

Üdvözöllek Barátom!
Kovács Tibor vagyok.
Gyere velem egy időutazásra, de ne a múltba - váltsunk inkább a jövőbe!

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek