A jövő kapuja

.. nem régiben olvastam egy idézetet – talán a mondókám alapja is lehetne!

“NEM A LEGERŐSEBB MARAD ÉLETBEN, NEM IS A LEGOKOSABB, HANEM AZ, AKI A LEGFOGÉKONYABB A VÁLTOZÁSOKRA!”

Charles Darwin

No de kezdjük az elején!
Bemutatkozásomban már említettem, hogy 2020 a változások éve volt számunkra is. Költözés, vállalkozás bővítés és átalakítás. Milyen röviden leírható mind ez, de valójában megélni és megérni már nem annyira egyszerű és gyors. Rengeteg információ érinti meg az embert – amelyek újabb és újabb kérdést vetnek fel. A válaszokat pedig egy számomra izgalmas és igen érdekes területen találtam meg. Az egészség után talán a legfontosabb dologgal foglalkozik – a pénzzel – de ennek is a legújabb dimenziójával.
Az elkövetkező sorokban azt a “MEGOLDÁST” fogom NEKED bemutatni ami számunkra és már nagyon sok ember számára hozta el a pénzügyi stabilitás eszközét.
Ugye TE is olyan türelmetlen vagy mint én voltam annak idején amikor egy kedves barátom csak néhány szóban említést tett egy olyan dologról, ami Számukra a tuti bizniszt hozta el.
… nyugi folytatom még a történetet, de ha szeretnél már is a birtokába kerülni akkor az alábbi lehetőségen megteheted.   

https://top20index.com/

 

 

Alig több mint fél éve történt amikor kedves barátom és párja felkeresett egy hétvégi kirándulásuk alkalmával. Jó alkalom volt arra, hogy kicsit átbeszéljük az elmúlt egy év történéseit, mert azóta nem találkoztunk. Mint említettem változások történtek életünkben. 

… és valóban egy kellemes baráti beszélgetés történt köztünk. Vissza gondolva a történtekre – milyen érdekes, hogy mennyire elvoltunk foglalva a pillanatnyi helyzetünkkel. Mi elmeséltük a terveinket és utólag átbeszélve – olyan lelkesedéssel és átéléssel beszéltünk – hogy drága Karesz barátom szóhoz sem tudott jutni. De legalább is úgy érezte – nem szabad ebből kibillentenie. Nos így csak egy mondat maradt meg bennünk: Végre megtaláltunk egy üzleti lehetőséget ami megváltoztatta az életünket és bizton tudjuk jó helyen vagyunk. 

Mind összesen ennyi maradt meg bennünk a témáról. De ez itt motoszkált nap mint nap. Többször is emlegettük, hogy azért kérdezhettünk volna többet erről. Ennyibe maradt.

Az élet hozza a megoldásokat csak hinni kell benne. Ez nekünk novemberben jött el. Ekkor megjött a kért infó. Karesz átküldött néhány videót – írott anyagot. Elmélyültem, bele ástam magam és 1 nap alatt döntöttünk is.

Az érzés belülről fakadt! NEKÜNK EZ KELL – EZT KERESTÜK MÁR RÉGÓTA!

Talán kicsi magyarázatra szorul az előző pár sorom. Közel 10 éve keressük a network világában azt a tuti megoldást ami számunkra is meghozza a biztos és szabad boldog világot amire vágyunk. Az út jó amin haladunk, de az igazit még ez idáig nem találtuk meg.

 

Milyen érdekes az élet. Egy olyan megoldást találtunk ami mindjárt több módon is felhasználható!

De térjünk végre a tényekre!   Lépj tovább >>>>>

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Az élet eddig ismeretlen új csodálatos dimenzióját fedeztem fel...
hálásan köszönöm :)

Üdvözöllek Barátom!
Kovács Tibor vagyok.
Gyere velem egy időutazásra, de ne a múltba - váltsunk inkább a jövőbe!

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek