Az MLM És Ami Mögötte Van

AMIRE SZÁMÍTHATSZ, BÁRMENNYI IDEJE JÁROD IS AZ UTAT….

   Aki MLM-re adja a fejét, az egyúttal az önismeret göröngyös útjára is rálép. Ez szinte már közhely, de olyan, amit sokan élünk nap, mint nap, s bármennyi ideje is dolgozol, s a hálózat bármelyik részén is foglalsz helyet, biztos lehetsz benne, hogy időről időre érnek meglepetések, újabb és újabb meglepő tapasztalatok, hol pozitívak, hol negatívak.

   Nos, ezek azok a pillanatok, amelyek próbára tesznek!

Az igazság az, bármilyen furcsának is tűnik ez a megállapítás, hogy az MLM munka a mérsékelt égövre lett kitalálva. Miért?

Mert ahogyan az évszakok, az MLM munka is pontosan így váltakozik: egyszer szuper hatékonysággal, olajozottan, mintha nem is történhetne másként, úgy, mint delelő nap az égen, történnek a dolgok, fut az üzlet, sorjáznak a sikerek, jönnek a gratulációk, s fülig ér az ember szája.

Aztán létezik a tél, amikor minden erőfeszítésed ellenére sem mozdul semmi, kívül-belül, mintha minden mozdulatlan, fagyott állapotban létezne, hidegnek, kilátástalannak és reménytelennek tűnnek a dolgok….

HOGYAN VÁLTOZNAK AZ “ÉVSZAKOK” AZ MLM ÜZLETEDBEN ÉS MIRE SZÁMÍTS EZEN AZ ÚTON

   Bármelyik állapotot is éled éppen, mert biztos lehetsz benne, hogy ezek időnként vendégként beállítanak, jusson eszedbe, hogy mindkettő mulandó, ahogyan a tél sem, úgy a nyár sem tart örökké.                                            Nos, ezeket megélni pozitívan, ehhez kell az önismeret!

Aztán persze létezik, amikor lanyhábban történik minden, s döcög, mint hengerfej tömítéses autó, holott ugyanannyi energiát fektetsz be, s attól függően, hogy éppen milyen időszak előzte ezt meg, tél, avagy nyár, hol tavaszként, hol őszként éljük meg a történést. Ilyenkor kellene a legösszeszedettebbnek lennünk, mert a télnél olykor szomorúbb az ősz, holott ez is csak egy évszak, ami jött, s aztán múlik.                                                  A tudatosság és önismeret első szintje ez, tudni, hogy minden változik, jön-megy kívül is, belül is…

   Egy fokkal magasabb állapot, amikor képesek vagyunk minden évszak szépségét felismerni, s a tél közepén nem szomorkodni, a nyarat élve pedig nem rettegni, hogy úristen ez is el fog múlni!                                              Megtartani a belső stabilitásunkat, akármilyen irányba is billennek a dolgok, akárhogyan is fut, vagy éppen nem fut az üzlet, ez már mesterszint.

S létezik a tudatosságnak egy igen magas foka, amikor nem csak tisztában vagyunk azzal, hogy mi hozzuk létre a valóságunkat, de éljük is ezt, használva a tudatos teremtő erőnket, ami túlvisz bennünket a történések hullámzásán.                                                                                      Magyarul, nem érintenek meg a fentek és a lentek, mert egyszerűen hagyjuk őket történni, élvezzük a változás örömét, mert tudatában vagyunk tudatunk  teremtő erejének.

MITŐL MENNEK A DOLGOK ÉS MITŐL NEM? LÉPCSŐK AZ MLM ÜZLETEDBEN

     Nem egyszerű, már az első szintet sem tudatosítani magunkkal – hogy folyton minden változik –, nem beszélve a második és harmadik lépcsőfokról, de aki hosszútávon gondolkodik az MLM munkában, s eredményes is szeretne lenni abban, annak tanácsos nem csak elhatároznia, de elköteleznie is magát a változás hajlandósága mellett, mert e nélkül – bármilyen szomorúan is hangzik ez – nem fognak menni a dolgok!

Ha ezek a lépcsőfokok hiányoznak, nincs támasz a kitartáshoz, a csalódások elviseléséhez, a siker egészséges kezeléséhez, s még sorolhatnám….

Amit itt leírok, azt saját tapasztalatból tudom, bárki bármit is gondoljon, s még azt sem állítom, hogy a tudásomat MLM munkán keresztül szereztem! Arról van szó, hogy a leírtak az életünk egészére igazak, így az MLM munkára is! S ezt megtapasztaltam…

 

MENTOR SZEREPE AZ ÜZLETEDBEN

MI A MEGOLDÁS, MIT TEGYÉL? VAN SEGÍTSÉG?

   Rendben, de akkor mit tegyek, ha még nem értem, s főleg nem érzem azt, amiről itt most olvasok?

Van segítség. A Mentor! S ha igazán különös dolgot mondhatok, az éppen ezzel kapcsolatos. Bárki is legyen a Mentor szerepében, s bármilyen kapcsolatban is voltatok – ha voltatok – az életetek előző időszakában, ha a mentorra Mentorként tekintesz, biztos támaszként szolgálhat számodra.

Miért? Mert ezzel a hozzáállással megnyitod a tudatodat, a tanulásra való hajlandóságod erősebb lesz, mint az egód hangja, megjelenik benned az alázat és testvére a hála, amik alapvető fűszerei az egészséges személyiségnek. Ez a személyiség lesz aztán alkalmas arra, hogy könnyedén megtegye a lépéseket azokon a bizonyos lépcsőfokokon, amiről fentebb beszéltünk!

aki hosszútávon gondolkodik az MLM munkában

ILYEN EGYSZERŰ LENNE?

   Ilyen egyszerű, mondhatnám, de tudom, hogy nem, mert magam is megjártam ezt az utat, sőt ma is járom, hatvanon túl, diplomákkal, sikerekkel, teljesítményekkel a hátam mögött, de mégis újratanulva a jelen helyzetet, azon egyszerű oknál fogva, mert céljaim vannak, s azokat szeretném elérni a sikeres üzletépítésem útja révén!

Most ennyi, amivel hozzá tudok járulni a közös fejlődésünkhöz.

Kívánok nektek kellemes elmélkedést, felismeréseket és sok sikert a munkánkhoz!

 

Eredeti Szerző: Bakos Kornél                 Manager Of Region

0 hozzászólás
0 tetszik
Előző cikk: BÁLNÁK VAGY MAMMUTOK – ÖSSZEFOGLALÓ A KRIPTOPIACRÓLKövetkező cikk: Bálnák Vagy Mammutok? Kriptopiaci Összefoglaló Folytatás

Hasonló cikkek

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Az élet eddig ismeretlen új csodálatos dimenzióját fedeztem fel...
hálásan köszönöm :)

Üdvözöllek Barátom!
Kovács Tibor vagyok.
Gyere velem egy időutazásra, de ne a múltba - váltsunk inkább a jövőbe!

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek