A Blockchain Capital világa

Kik vagyunk? A blokklánc iparág dinamikusan fejlődő cége, a Blockchain Capital.

Nagyon elegáns szövetséghez csatlakoztunk, hiszen a világ legnagyobb Ethereum blokklánc, az Enterprise Ethereum Alliance tagjai vagyunk. Az Enterprise Ethereum Alliance olyan szövetség, melyben a Microsoft, Fedex, Intel, JP Morgan és még rengeteg nagynevű ismert cég is jelen van. A világ legnagyobb cégeivel egy klubban lenni pedig tényleg nem kis dolog.

Legyen akár vagyonépítési szándékod, akár hálózatépítő ambíciód, nálunk megtalálod a számításaidat. Disztribúciós hálózatunk résztvevői befektetők és üzletépítők. Sokan vannak közöttünk, akik csak jó helyen szeretnék tudni pénzüket, megtérülő, biztonságos befektetési formát keresnek, másra nem kíváncsiak. Itt ők is szabad utat kapnak, mert nem kell üzletépítő tevékenységet folytatniuk, hiszen nálunk ez nem elvárás. A cég motorja mégis az üzletépítés, aminek mára komoly eredménye van. A wbtindex.com domain név mögött álló nemzetközi sikercsapatunk a BCT-Global Team.

 

EGY MODERN BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG

Amikor először találkozol a blokklánccal még biztos nagyon idegen számodra, ezért időt kell adnod a ráhangolódásra. Megéri viszont türelmesen megérteni ezt az alternatív világot, mert itt a befektetéseid, pénzeid nagyobb biztonságban lehetnek, mint a hagyományos pénz világában.

A Blockchain Capital egy digitális platform az Ethereum blokkláncán. Mit is jelent ez valójában? Azt, hogy az Ethert választottuk, ebben számoljuk el a pénzt a cégen belül, vagy a cégek között. Digitális eszközöket, kriptovalutát kezelünk és tárolunk biztonságosan, okosszerződéseken és blokklánc technológián alapuló, új generációs termékeket és befektetési megoldást kínálunk számodra. Most még időben vagy, hogy csatlakozz hozzánk és a jövődet kellő mértékben megalapozhasd. Jövőépítésre a kispénzűeknek is nagyszerű ajánlatok adnak lehetőséget. Érdemes utánanézned a hagyományos pénzvilág jelenlegi világának és elgondolkodnod azon, hogy számodra mekkora biztonságot nyújt. Jelenleg az összes forgalomba lévő papírpénz fedezet nélkül forgalomba hozott pénzeszköz. A pénzügyi hatalom kezébe lévő bankvilág hiába válik digitálissá, centralizált marad, ami azt jelenti, hogy központi felügyelet és irányítás alatt áll, amiben bármikor változhatnak a játékszabályok. Mi a garancia a jelenlegi banki befektetések stabilitására? Mi is ezt kérdeztük, amikor az alternatív, biztonságosabb forma mellett döntöttünk.

A kriptovalutát választottuk, ami decentralizált digitális pénz, ezáltal központi felügyelet nélkül használható. Csereeszköz és ma már fizetőeszköz, titkosított tranzakciókkal. Nagyszerű lehetőség a befektetésre annak, aki a pénzét szeretné egy olyan értékben tartani, ami mögött van fedezet és jelenleg kiválóan működik.

A kriptovalutákkal kapcsolatban kevés az átlagemberek információja. Aki először találkozik a lehetőséggel, vagy csak fél füllel hallott róla, annak két bizonytalanságot adó eleme lehet. A kripto kifejezés jelentése rejtőzködés, ami negatív dolgot sugallhat és a kriptobányászok tevékenysége furcsa és érthetetlen lehet. Éppen ezért érdemes tisztázni ezeket a fogalmakat. A bányászok tulajdonképpen a kriptovilág banki ügyintézői, a kriptovaluta kezelése pedig legális és megnyugtató védelmet jelent.

Több, mint 9000 fajta kriptovaluta ismert jelenleg. A jó nevűek közül néhány: bitcoin, ether, ripple, litecoint. A kriptovalutákkal való kereskedés egy legális alternatív világ. A kriptovaluták többségét a Blockchain (blokklánc) érvényesíti. A blokkláncban a blokkok biztonságos kriptográfiai módszerekkel kapcsolódnak egymáshoz, Blockchain rendszert használunk a titkosításainkhoz. A titkosított okosszerződések a kriptovilág forradalmian új megoldásai, amik a jövőben mintául szolgálhatnak az egészségügy, a jog, a biztosítás és minden egyéb ágazat számára is.

OKOSSZERZŐDÉS A BIZTOSÍTÉK

Az okosszerződés az Ethereum blokkláncon megkötött olyan szerződés, melyben az ügylet automatikusan létrejön, amint a szerződéskötéshez szükséges feltételek teljesülnek. A szerződések a nyilvános blokkláncon visszavonhatatlanok és maga a szerződés egy olyan környezetet teremt, ami a ma elérhető lehető legnagyobb biztonságot jelenti a szerződő felek számára.

A Blockchain Capital ázsiója egyre nő, több mint három éve pozitív növekedési dinamikát mutat. Ez azt eredményezi, hogy egyre több befektető fogja megragadni az általunk kínált nagyszerű lehetőséget és elhelyezi a pénzét ebben a világban. A dinamikus fejlődés eredményéül létrejöhet az első teljes szolgáltatást nyújtó digitális bank az Ethereum blokkláncán keresztül. Csapatunk utat mutat, támogatást nyújt, bátran csatlakozhatsz hozzánk.

TERMÉKEK, AMIK MÁR MOST IS LÉTEZNEK:

  • Hosszútávú megtakarítás hozzácsatolt egészségvédelemmel.
    A világpiacon abszolút egyedülálló lehetőség. Kényelmes és megbízható, új generációs digitális pénzügyi eszköz személyes tőke felépítéséhez.
  • Index token, mely a TOP 20 kriptovaluta arányosított átlagát tartalmazza.
  • Disztribúciós hálózat, melyből Te is kellően motiváló jövedelmet szerezhetsz.
  • Belső tőzsde, zárt közösség a cégrészvények vásárlására, mert 2021. február 2-án a Blockchain Capital lezárta a BCT tokenek harmadik kiadását.
  • Letéti szolgáltatás, ami csupán a pénz biztonságos elhelyezésére ad lehetőséget a hagyományos pénzügyi világgal szemben.

A Blockchain Capital kriptovalutákra kidolgozott algoritmusa kiemelkedő. Miért? Mert az algoritmus kiválasztja a több, mint 9 ezer közül azt a 20 kriptovalutát, ami az adott pillanatban a legdinamikusabban fejlődik. Ezután a pénzedet automatikusan szétosztja 20 felé, majd a döntést 15-20 percenként automatikusan felülbírálja. A nélkül, hogy neked egy pillanatra is azon kellene gondolkodnod, hogy jó helyen van -e a pénzed, hiszen a zseniális algoritmus ezt elvégzi helyetted.

Az értékesítési hálózat a legegyszerűbb kompenzációs rendszer által könnyen érthető és nagyon vonzó. Az abszolút kezdőknek is olyan fizetést juttat, ami miatt lesz bennük motiváció, hogy feljussanak a következő szintekre. A részvényeseknek pedig 500 BCT felett osztalékot juttatnak.

2021-re a Blockchain Capital csapata számos jelentős fejlesztést produkált és új, intelligens szerződéseken alapuló digitális termékeket dob piacra. A vállalat jelenleg fontolgatja, hogy Svájc joghatósága alá kerül, és új jogi partnerével, a GMT Legal-nal már elemzi az együttműködés lehetőségeit.

A cég weboldala: https://blockchaincapital.pro/

*Fontos információ! A www.wbtindex.com honlapon, cikkeinkben valamint a hírleveleinkben megjelenő információk, statisztikák nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A cikkek hírlevelek információs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Javasoljuk, hogy tájékozódjon alaposan a részletekkel kapcsolatban, és kérjen részletes tájékoztatást attól a személytől, akitől az információt kapta.

 

Eredeti blogcikk: https://blog.wbtindex.com/a-blockchain-capital-vilaga/

0 hozzászólás
0 tetszik
Előző cikk: Szeretnéd előnyödre váltani a közelgő pénzügyi változásokat?Következő cikk: A Blockchain Capital töretlen növekedése

Hasonló cikkek

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Az élet eddig ismeretlen új csodálatos dimenzióját fedeztem fel...
hálásan köszönöm :)

Üdvözöllek Barátom!
Kovács Tibor vagyok.
Gyere velem egy időutazásra, de ne a múltba - váltsunk inkább a jövőbe!

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek