A Blockchain Capital töretlen növekedése

Több, mint három éve tart a felfelé ívelő fejlődés a Blockchain Capital világában, aminek eredményeként számos jelentős fejlesztés született. A növekedési dinamika egyre több befektetőt hoz és a cég ázsiója jogosan nő. Pénz csinál pénzt, amivel mindenki jól jár.

digitális vagyonépítés vonzó és biztonságos befektetéseket, jelentős hasznot ígér, az okosszerződés pedig mindent garantál.

Forradalmi termékek kínálnak kihagyhatatlan lehetőséget:

 • BCT – Céges részvény osztalékfizetésért
  A cég résztulajdonosaként az anyagi biztonság adott, minden befektetett munka többszörösen megtérül.
 • WBT – Hosszú távú megtakarítás vagyonépítéssel
  Akár kisebb összeggel is megkezdhető alacsony kockázatú befektetési lehetőség.
 • APT – Vagyonépítő rendszer életvédelemmel
  Vagyongyarapodás egészségvédelemmel egybekötve, ami tudatos életszemléletet feltételez.
 • RL – Hálózatépítés motiváló jutalékkal
  Egy jól működő rendszer tovább ajánlása, a csapat bővítése, ami önmagában pozitív lendületet, lelkesedést szül.

NÉZZÜK, MI TÖRTÉNT AZ ELMÚLT ÉVBEN

2020. április 1-​11-​között a cég osztalékot fizetett az ICO összes résztvevőjének és a BCT befektetési tokenek tulajdonosának. Az osztalékfizetés a társaság tevékenységének első év​é​ben igazi áttörésnek számít az üzleti és befektetési világban, nagyon​ kiemelkedő eredmény.​ Ez csak az összes folyamat hatalmas megtakarításainak ​alapján ​valósulhat meg annak a ténynek köszönhetően, hogy a cég minden folyamata az Ethereum blokkláncra épül és automatizált, ezáltal sok költséget takarít meg mint pl. ​ az irodai személyzet fenntartásának költségeit és egyéb ​járulékos ​költségeket is. Egyértelmű, hogy jó döntés és jövedelmező lehetőség befektetni ilyen projektekbe.

 

A tavaly áprilisi  osztalék fizetéskor volt 0,035 Usa Dollár/BCT. 2021. január 6-i adatok alapján már 0,49 Dollárnál tart. Az osztalékfizetésig, április 1-11​-ig​ pedig még van idő. Vajon akkor mit mutatnak majd a számok?

WBT (Wealth Builder Token) az első kriptovaluta index, melynek valódi értéke csak piaci környezetben mérhető igazán. A pénzügyi döntéseink meghatározó elemeit, a kockázatot, a hozamot és a hozzáférhetőséget elemezve nagyon jól állunk. Amikor indexbe fektetünk, akkor hosszútávon gondolkodunk.

Tavaly január eleje és idén január eleje közötti egy év, egy ciklus alapján a volatilis piaci mozgás ellenére is látható az emelkedő trend, ami 890%! Össze tudjuk ezt hasonlítani a banki megtakarítások 0,5-1 százalékával? De akár nézhetjük a 10-12 %-os befektetési hozamokat. Nem kell magyarázni. Mindez biztonságos környezetben és úgy, hogy a nap 24 órájában likvid.

WBT ÉS APT, AMIBE ÉRDEMES VOLT BEFEKTETNI AZ ELMÚLT ÉVBEN IS

WBT 300 USD-tól

A Blockchain Capitalnál a lépcsőzetes tőkeképzésre is van lehetőség, mint azt az előző év sikerei is igazolták. Már 300 USD elég ahhoz, hogy belevágjunk, még akkor is, ha az a teljes célok lefedéséhez még kevés. Semmi gond, mert bármikor elhelyezhetünk újabb és újabb összegeket.

Látva, hogy az elmúlt év milyen növekedést eredményezett, a kisebb vagyonból egy nagyobb vagyont építhetünk ezzel a módszerrel is. Tehát nem kell vagyonosnak lenni, hogy élhessünk a Blockchain Capital nyújtotta lehetőségekkel. Bármekkora összeget be lehet tenni és kivenni, viszont nincs vásárlási kötelezettség.

A rendszeres megtakarítás és a hosszútávú stratégia nagyobb tőkéhez vezethet, mint a rövidtávú spekuláció. Amennyiben WBT-be fektetjük a megtakarításaink egy részét az hosszútávon kiemelkedő eredményeket produkálhat. (Az eddigi teljesítmény alapján.)

APT a személyes tőke felépítéséhez

A Blockchain Capitalnál az APT programmal a tőke akár több százszorosára növekedhet úgy, hogy ezalatt egy speciális életvédelmi kiegészítést is tartalmaz az okosszerződés. A hosszútávú megtakarítás magába foglal egy pénzügyi megtakarítási eszközt úgy, hogy minden itt elhelyezett összeg 70%-a WBT-ben fog növekedni. A WBT megtakarításban lévő összeg a nap 24 órájában likvid, azaz szükség esetén hozzáférhető.

 

 

Emellé társul egy egészségvédelmi kiegészítés. 2021 év elején ennek az éves befizetés minimum összege 500 USD tíz egymást követő évben. A megtakarítás kriptovaluta indexben (portfólióban) történik, magába foglalja a kripto piac 95%-át. Ez egyfajta elköteleződés, attól függetlenül, hogy a befizetett összeg a második évtől kezdve bármikor hozzáférhető a felhasználó számára. Amennyiben a felénél kevesebbet vonunk ki, a védelem megmarad. Mit jelent a védelem? Védelmi tartalékalap elosztása rosszindulatú daganatos betegség, vagy baleseti halál esetén. Az utóbbi esetben a megtakarításokhoz való hozzáférés mellett örökösi kompenzáció is jár.

Aki még azon gondolkodik, hogy érdemes a pénzét a Blockchain Capital termékeiben elhelyezni, annak elég a következő grafikont megtekinteni az elmúlt 1 év kimutatásáról.

*Fontos információ! A www.wbtindex.com honlapon, cikkeinkben valamint a hírleveleinkben megjelenő információk, statisztikák nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A cikkek hírlevelek információs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Javasoljuk, hogy tájékozódjon alaposan a részletekkel kapcsolatban, és kérjen részletes tájékoztatást attól a személytől, akitől az információt kapta.

 

 

Eredeti blogbejegyzés:  https://blog.wbtindex.com/a-blockchain-capital-toretlen-novekedese/

 

0 hozzászólás
2 tetszik
Előző cikk: A Blockchain Capital világaKövetkező cikk: Szélesvászon a kriptok világáról

Hasonló cikkek

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Az élet eddig ismeretlen új csodálatos dimenzióját fedeztem fel...
hálásan köszönöm :)

Üdvözöllek Barátom!
Kovács Tibor vagyok.
Gyere velem egy időutazásra, de ne a múltba - váltsunk inkább a jövőbe!

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek