A BCT-Global csapatával érdemes együtt dolgozni

A következő évtized várhatóan a Blockchain Capital aranykora lesz. Lehetőséged van – ahogy az elmúlt évek statisztikája alapján várható – ígéretes nyereség reményében a megtakarításaid egy részét kriptoindexben elhelyezni, vagy esetleg csatlakozni aktív ajánlói csapatunkhoz és részesedni az üzletépítés nyújtotta passzív jövedelemből. Mi a BCT-Global csapat tagjai segítségedre leszünk.

Nincs szükséged előképzettségre, vállalkozói nem kell hozzá, egyszerűen döntsd el, hogy kihasználod a következő években a piac robbanását, vagy kihagyod. Ez az időszak nem tér vissza, most jókor vagyunk jó helyen. Senkit sem hagyunk ki, de senkire sem várunk.

A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy nem érdemes várni, mert ha időben lépsz, akár még ma, talán a gyerekeid számára is megteremtheted azt az életszínvonalat, amiről most csak álmodozol. Hálózatépítőként egy helyen generálhatsz dinamikus és passzív jövedelmet.

Az ajánlói Licensek és a további termékek, mint a WBT Cryptocurrency Index (vagyonépítő token) és a hosszútávú megtakarítási program védelemmel (APT). A termékek és Licensek értékesítése után a Blockchain Capital osztalékalapot képez, amelyet az okosszerződés évente egyszer fizet ki minden olyan BCT tulajdonosnak, aki legalább 500 darabbal rendelkezik.

2021. FEBRUÁR 2-ÁN VÉGET ÉRT EGY IDŐSZAK

2020 februártól a BC a platform felhasználói részt vehettek a fejlesztésekben a BCT tokenek megvásárlásával. Majd pontosan egy év múlva a Blockchain Capital lezárta a BCT tokenek harmadik kiadását. Ezen túl már csak a cég belső tőzsdéjén lehet hozzájutni az ajánlói rendszeren keresztül. Nézzük, ezután mi várható.

 

 

 

Elemzők szerint 2021-től indul az az évtized, ami úgy fog bekerülni a történelemkönyvekbe, hogy az infláció évtizede. Emellett ez az évtized lesz az úgynevezett blokklánc forradalom is. Elon Musk a világ leggazdagabb embere 1,5 milliárd dollárral szállt be a kriptopiacba és cégek ezrei követik majd a példáját. Aki most jó lovon ül, átlagemberként is győzhet.

A Blockchain Capitalnak a világon jelenleg nincs konkurenciája. Ilyen feltételekkel, mint az okosszerződés, tulajdonszerzési lehetőség, disztribúciós csatorna, Enterprise Ethereum Alliance tagsággal a háttérben, nincs hasonló ajánlat a piacon. Kizárólag nálunk dolgozhatsz ezekkel a királyi feltételekkel.

VÁLTS NÉZŐPONTOT, HALLGASS A MEGÉRZÉSEIDRE

Úgy érzed, hogy neked ez nem menne? Dehogynem. A Blockchain Capital partnerek kidolgozott üzleti eszközei hatékonyak, időtállóak és már beváltak. Használatukkal gyorsan növekvő vállalkozást hozhatsz létre. A létrehozott tőkéd bevételekből képzett osztalékot és természetesen értéknövekedést ígér.

A társaság ebben az évben új piacok bevezetését tervezi, fókusz az ázsiai piacra irányul. 2020. december 3-án a vállalat aranyfokozatú támogató partnerként lépett fel a Enterprise Ethereum Alliance szervezett ázsiai konferenciáján. Artur Khusnullin, a Blockchain Capital társalapítója szerint a vállalat még csak most kezdi meg a felemelkedését és még nagyon sokat kell tanulni a blokkláncon való üzletépítésről és az intelligens szerződésekről, hogy ilyen dinamikusan tovább fejlődhessünk.

Eddig is nagyon jól lehetett keresni a licensekkel, de ami pár héten belül elindul, azt nem lehet majd überelni. Olyan licensek lesznek, amik megduplázzák az új tagok keresetét is. Az okosszerződés a network marketing iparág legértékesebb terméke. Az összes elosztás, az alapok kialakítása mögött ilyen szerződés áll, így a vállalatokkal való együttműködés sem lehetne ennél megbízhatóbb és átláthatóbb, ami rendkívül fontos tényező. A cég leprogramozta a letétkezelési szolgáltatást, ami neked automatikusan jár. Ez a digitális forradalom, ahol a világ pillanatnyilag legértékesebb termékei már nem kézzel foghatóak.

Akár befektetni szeretnél, akár csapatot építeni, itt a helyed. A hálózatépítés olyan otthonról végezhető munka, amiért Ethereumba kapod a jutalékot. A jövedelmi lehetőségekhez elég a következő ábrát megtekintened.

További tájékoztatásért, részletekért keresd a BCT-Global csapat partnereit.

 

2021 sem lesz gyengébb mint a 2020. A képen látható az APT program hoz kapcsolódó promóció részletei. *pontos részletekért tájékozódjon aktív BCT-Global Team partnereitől.

Amitől általában félnek a hálózatépítésnél, hogy meg kell győzni a barátot, ismerőst, esetleg munkatársakat.

Első és legfontosabb információ, mi nem lehetőséget kínálunk, hanem megoldásokat.

Csupán felveszed a kapcsolatot az ismerőseiddel, leendő partnereiddel és elküldesz nekik egy videót. Amennyiben nem mutat érdeklődést, akkor ez a megoldás nem neki szól. Kipróbált és működő rendszerben dolgozunk a BCT-Global csapatában, és lépésről lépésre haladunk előre, az új partnereinkkel.

Eszközökkel dolgozol, és akár online rendszer is a rendelkezésedre állhat.

Már az indulás első napjaiban, heteiben érezhető a jövedelem különbség a termékes üzletekkel szemben.

A csapat összetartó ereje olyan támogatást jelent neked, amit minden pillanatban átélhetsz. A képzések, a mentorod tanácsai, a kidolgozott módszerek irányt mutatnak és rájössz, hogy nincs határ, akármekkorát fejlődhetsz. Csak rajtad áll.

0 hozzászólás
1 like
Előző cikk: A Blockchain Capital sikercsapataKövetkező cikk: Boldogság mint versenyelőny

Hasonló cikkek

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AZ ÉLETED A TE UTAD – TE IRÁNYÍTOD

Az élet eddig ismeretlen új csodálatos dimenzióját fedeztem fel...
hálásan köszönöm :)

Üdvözöllek Barátom!
Kovács Tibor vagyok.
Gyere velem egy időutazásra, de ne a múltba - váltsunk inkább a jövőbe!

Tovább olvasom

Legfrisebb cikkek
Legnépszerűbbek